Premium
"Landbouworganisaties zullen meer verantwoordelijkheid richting hun achterban moeten nemen," zegt Piet Adema. "De wereld verandert, je zult stappen moeten zetten." – Foto: ANP AlgemeenInterview

Piet Adema: ‘Belangenorganisaties nemen te weinig verantwoordelijkheid’

Reacties

 1. En dan zegt Adema dat het mest probleem van de intensieve sectoren moet worden opgelost. De pluimveesector heeft geen mestprobleem en de zaakjes netjes op orde en dan nog laat deze leugenaar van een Adema het niet na om de pluimveesector generiek te korten en koud weg te saneren. Politici zijn in een ding goed en dat is de leugen!

 2. blij dat deze droeftoeter weg gaat
  hij heeft niks maar dan ook echt niks voor de landbouw en visserij gedaan alleen maar d66 beleid uitvoeren

 3. Piet is niet alleen een gefrustreerd mannetje maar ook nog een mega jokkebrok. Hij zegt hier dat hij constant gebeld wordt door boeren die hem aanmoedigen om door te gaan. Wat een leugen. Ik heb z’n nummer niet. En wie zou dat nummer dan wel hebben? Hij probeert op deze manier zijn reputatie voor de geschiedenis nog wat op te poetsen. Hou daar alsjeblieft mee op Adema. Je maakt jezelf alleen maar belachelijk.

 4. Zojuist is een bericht verwijderd. Berichten die bedreigend of intimiderend zijn of zo kunnen worden opgevat worden verwijderd van de website. Dat geldt zeker voor doxing.

  Voor iedereen die het precies wil weten. In de Algemene Voorwaarden van Misset – de uitgever van Boerderij – staat omschreven wat de grenzen zijn aan wat je mag schrijven op het reactiedeel. Deze voorwaarden vind je in de footer onderaan de pagina.

  Redactie Online – Boerderij

 5. Tot nooit meer ziens Piet, wat zet je je weer te kijk met een totaal gebrek aan zelfreflectie en ook nu alleen maar destructieve uitlatingen. wie is er eigenlijk wel goed bij Piet. Je hebt NIETS NIETS gebracht alleen heeft het ons veel geld en ellende gebracht.

 6. behoort deze minister niet tot een partij die bij de laatst gehouden verkiezingen geen enkele zetel wist te bemachtigen?

 7. piet stop er mee.
  gefrustreed mannetje kan het niet verkropen dat landbouw akkoord is geklapt.
  probeert nog ff de boeren terug te pakken.

 8. Piet Adema: “Boeren bellen mij op. Die zeggen ‘Piet, ga door’. ”
  Heeft iemand het nummer van Piet? Ik wil hem ook wel even bellen. Ik ga hem alleen niet zeggen: ‘Piet, ga door’ maar het zal eerder zoiets worden van ‘Piet hou asjeblieft je mond want je maakt jezelf alleen maar meer ongeloofwaardig.’

 9. Zeg maar Piet heeft ons als ggb bedrijf veel kg N gekost aan bufferstroken en derogatie korting, toch zo’n 2100kg oftewel 8/9 ha tot nu toe.

Beheer
WP Admin