Premium
Foto: Jan Willem Schouten AlgemeenNieuws

Derogatie verder weg dan ooit

Reacties

 1. wat dacht je van alle ganzen en wilde eenden en wolven e.d. die op de aangelegde natuurgebieden afkomen stoten die geen stikstof uit ?

  1. En dan ? een groot container schip gaan 20.000 containers op die worden in Rotterdam afgeladen dan op de vrachtwagen en bij de Duitse grens grenscontrole op import in de EU .
   Een file van Rotterdam tot lobith en dan is het schip nog niet half leeg .
   Elk schip naar de EU gaat dan via Hamburg of Antwerpen .
   Kun je hier de tent dichtdoen

 2. Als we niet kunnen of willen voldoen aan de voorwaarden van Brussel betekent dat we een positie buiten de Europese markt moeten innemen. Dat betekent pas echt een koude sanering. Nederland zal er alles aan moeten doen om Brussel tegemoet te komen anders dreigt er een ramp met name voor de melkveehouderij.

  1. Is stikstof uit riooloverstorten goed in beeld? Hoe zit het met de waterkwaliteit van het water dat vanuit onze buurlanden onze delta instroomt?

 3. Dat de KRW niet gehaald wordt heeft weinig met landbouw te maken en veel met natuur en verstedelijking. Waterkwaliteit in landelijk gebied is beter dan in stedelijk gebied en in veel natuurgebieden.

 4. Als ambtenaren al druk doende zijn voor een alternatief ziet het er niet best uit, waarschijnlijk een weldoordacht en smerig schimmig spel, met een knipoog naar Sinkevicius!!

 5. Water kwaliteit is niet alleen aan ons er zijn meer water vervuilers tweebenige en industrie kunnen wij toch nooit oplossen stelletje domoren in den haag met ons linkse VVD ers

Beheer
WP Admin