Premium
Dieren moeten zélf kunnen zorgen voor een positieve balans van negatieve en positieve ervaringen. Dat kan buiten, maar ook prima ín de stal. Een ketenconvenant moet zorgen voor deze ‘next step’ in dierenwelzijn. - Foto: Hans Prinsen AlgemeenAchtergrond

Volgende uitdaging: positief dierenwelzijn

Reacties

  1. Deze zaken zijn idd veel belangrijker dan asielzoekers die buiten slapen, een gedeelte van de bevolking die niet weet hoe het financieel moet in de komende tijd, jeugd die geen huizen meer kan kopen, zorg die volledig vastloopt, etc……. Immers, als het met de dieren nóg beter gaat, komt de rest vanzelf!

  2. Het houd nooit op. Waarom niet eerst Europees dierwelzijn, en dan ook de huisdieren meenemen. Die hebben het vaak slechter dan ons vee omdat ze vermenselijkt worden en niet als hond, kat of vogel gezien worden. Door het beterleven- of biokeurmerk worden we al gedwongen om meer stikstof te produceren per kg of hectare, en dan willen ze ons opofferen door stikstof. HET IS EEN KEER GENOEG GEWEEST!!
    Zij vragen wij draaien is verleden tijd.
    Een hond die de hele dag op zijn baas wacht, een vogel in een kooitje en een kat die nog nooit een muis heeft gezien. Dieren die veel en veel te zwaar zijn, omdat ze zoveel lekkers krijgen want het baasje is er zoooo gek mee. Tijdens de hitte van 2 jaar terug, zijn 9 honden dood gegaan op balkons. Dat wordt in het journaal of door wakker dier niet gezegd. Wakkerdier moet eens echt wakker worden en ga eens in het buiteland aan het werk. Stelletje sukkels PvD ook

  3. Je moet natuurlijk weer iets nieuws hebben, want ook de stikstof crisis houd een keer op…
    En dan moeten die ambtenaren wel werk hebben….
    Werk verschaffing voor mensen die eigenlijk al niks toevoegen aan de maatschappij!!

  4. Wie dat gaat betalen? De boer van de toekomst, want de consument van de toekomst kan nu al nauwelijks rond komen. zeker weten dat de politiek hier weer met Randstedelijke ogen het debat in gaat en zich druk zal maken over een vierkante centimeter mee rof minder per dier, maar het prijskaartje is bijzaak. We kunnen immers meer dan genoeg goedkoop voedsel kopen op de wereldmarkt en daarmee is onze voedselzekerheid gedekt. Hun eind doel, Landbouw het land uit, wordt zo bereikt en kost de belasting niets.

Beheer
WP Admin