Rundveehouderij

Nieuws 2528 x bekeken 1 reactie

Italiaanse restaurantunie nieuwe partner VanDrie Group

Apeldoorn - De VanDrie Group gaat een partnerschap met de Unione Italiana Ristoratori (UIR) aan om haar positie in Italië te versterken.

De UIR is een samenwerking tussen de beste restaurants en chef-koks van Italië en is gericht op het bevorderen van kwaliteit van Italiaanse restaurants. Met het partnerschap wil de VanDrie Group de historische basis van de regionale Italiaanse keuken combineren met een moderne en creatieve insteek, waarbij de speciale aandacht ligt bij de gewoontes en levensstijlen van de jongere generatie. De Italiaanse markt kent een profiel van nieuwsgierige en veeleisende consumenten die aan de ene kant moeten bezuinigen maar aan de andere kant veel waarde hechten aan de oorsprong en kwaliteit van producten en ingrediënten. De interesse naar voedsel groeit, wat terug te vinden is in weloverwogen aankopen van vlees. Door de samenwerking met de UIR hoopt de VanDrie Group de teruglopende trend naar vlees en kalfsvlees te keren en met goede, eigentijdse communicatie de positie van kalfsvlees weer te versterken en uit te bouwen.

Eén reactie

  • koestal

    mooi voor de export

Of registreer je om te kunnen reageren.