Rundveehouderij

Nieuws 2145 x bekeken 1 reactie

Aldi Duitsland verhoogt prijzen melk en boter

Essen - Aldi heeft in Duitsland zijn prijzen van melk en boter met ingang van oktober verhoogd. De grootgrutter reageert daarmee naar eigen zeggen op de uiterst moeilijke situatie in de melkveehouderij.

Omdat Aldi 'de hoge kwaliteit van de Duitse agrarische producten op prijs stelt, is besloten een wezenlijke bijdrage aan de verbetering van de gespannen situatie op de Duitse melkmarkt te leveren. Doel is ondersteuning van een duurzame voedingsproductie op de standplaats Duitsland'. Boter is 10 cent per pakje duurder geworden en melk 4 cent per liter.

De verhogingen zijn zowel door Aldi Nord als Aldi Süd doorgevoerd. De klanten worden om begrip gevraagd.

Eén reactie

  • Gerd

    Aldi heeft de melk gewinkeld 2cent goedkoper u.legt zelf 4cent plan. beste reclame

Of registreer je om te kunnen reageren.