Home

Nieuws

Tönnies met nieuwe dochtermaatschappij in veehandel

Rheda-Wiedenbrück - Tönnies ontwikkelt met het nieuwe dochterbedrijf Tönnies Livestock GmbH plannen om in de handel en het transport van levend vee te stappen.

Volgens berichtgeving in Duitse landbouwmedia is de dochtermaatschappij eerder deze maand ingeschreven in het Handelsregister bij het Amtsgericht in Gütersloh. Tegenover Topagrar verklaart zakelijk leider Frank Duffe van Tönnies Livestock dat vleesproducent Tönnies met het initiatief wil inspelen op de eisen die ketenbeheerssystemen stellen aan de verbetering van de voedselveiligheid, de kwaliteit en de diergezondheid. Tevens mikt Tönnies Livestock op ondersteuning van de fokkerij en de verdere ontwikkeling van diervriendelijke stalsystemen. "Voor Tönnies is het daarom belangrijk ook de voor de biggenvermeerdering liggende schakels van de keten te integreren."

Of registreer je om te kunnen reageren.