De bouw van Fliegl Cargos-opraapwagens en silagewagens is inmiddels begonnen op de productielocatie van de Zuid-Duitse machinefabrikant. Begin april rolde de eerste Cargos-opraapwagen van de assemblagelijn in Kirchdorf (D.). - Foto: Fliegl/Eilbote MechanisatieNieuws

Eerste Fliegl Cargos-opraapwagen rolt van de band

Zes maanden geleden nam de Duitse machinefabrikant Fliegl de productie van de Cargos-opraapwagens en silagewagens over van machinefabrikant Claas. De eerste Fliegl Cargos-opraapwagen is inmiddels van de productieband gerold.

Begin april is de eerste Fliegl Cargos-opraapwagen gebouwd. Een halfjaar geleden kondigde Fliegl de overname aan van de productie van de Cargos-silagewagens en Cargos-opraapwagens van de Duitse machinefabrikant Claas.

100 Fliegl Cargos 750-opraapwagens in planning

Speciaal voor de productie van de Cargos-wagens richtte Fliegl in Kirchdorf in de Duitse deelstaat Beieren een nieuwe productielocatie in, waar 25 medewerkers werken. Hier vindt de montage van de Fliegl Cargos-wagens plaats. Voor het eerste jaar staat de bouw gepland van in totaal 100 Fliegl Cargos 750-opraapwagens en Fliegl Cargos 850-combiwagens.

Haal het optimale uit gras. Hier lees je relevante artikelen over graswinning, goed ruwvoer en blijf je op de hoogte van de beste machines. Daarnaast vind je hier nieuws over de laatste technieken, innovaties en producten, zoals graszaad, klavers en kruiden in grasland.

Klikbare Afbeelding Grasdag Banner
Beheer
WP Admin