Premium
Vreba Melkvee is het grootste melkveebedrijf van Nederland met ruim 2.500 koeien en runt naast de boerderij in Vredepeel diverse andere melkveebedrijven. Foto: Hans Prinsen RundveeNieuws

Vreba Melkvee doet beroep op ‘kruimelgevallenregeling’

Reacties

 1. Ze zijn gewiekst bij van bakel. Ook hebben ze prima advocaten die goed op de hoogte zijn. Maar deze keer denk ik dat het niet lukt. Er is iets gebeurd lijkt het bij de gemeente. Die gunnen het van bakel niet meer.

  1. Heeft niks met gunnen te maken .
   Ze( vebra )hadden het aan moeten vragen voor er gezeur van kwam .
   Nu staat de gemeente met de rug tegen de muur .
   Als ze niet handhaven is het hek van de dam .

  2. Ja beste Armer zoals beste Breukink schrijft de gemeente kan niet anders dan handhaven . Maar dat is gewoon de weg die bewandeld moet worden . Doen ze dit niet dan zijn ze zelf fout . Maar neem maar aan dat van Bakel een heel eind zijn zin gaat krijgen . Want de gemeente heeft ook zitten slapen . Hun handhavers hebben waarschijnlijk aan de andere kant van de weg naar de vogeltjes gekeken . En toevallig een grote sleufsilo en wat grote gebouwen in aanbouw of al gereed niet gezien . Bij een burger of kleine boer of ondernemer zitten natuurlijk die vogels niet want die produceren en leven niet zo milieu bewust als van Bakel . Dan valt bij hun een aanbouw enz. zonder vergunning niet te overzien . Nu zijn ze door iemand wakker gemaakt en staan net als Breukink schrijft met de rug tegen de muur . Maar dat wil nog niet zeggen dat ze op termijn niet meewerken aan de plannen van deze heren en hun geldschieters .

Beheer
WP Admin