Premium
Een groot perceel in de Wilhelminapolder in de provincie Zeeland. - Foto: Henk Riswick AlgemeenColumn

‘Stop met afhankelijk zijn’

Reacties

  1. Minder afhankelijk van de overheid is ook een goed verdienmodel gebleken.., vraag het Polder boeren die hun pachtbedrijven gekocht hebben.

  2. Het mooiste is om niet afhankelijk te zijn van mengvoer bedrijven , banken en chemie reuzen. Maar rinus stelt wel afhankelijk te willen zijn van politici en hun waan van de dag.

  3. We hoeven niet zo ver terug in de geschiedenis om ons te realiseren hoe goed we het nu hebben. In de kleine ijstijd ( 1300 tot 1850) was het zo’n 1.5 graden kouder dan het nu is en kreeg de mensheid heel veel ellende over zich heen door telkens misoogsten en ziektes. De middeleeuwse warme periode (950 tot 1250) daartegen was warmer dan het nu is en was door goeie oogsten een geweldige tijd. In die tijd zijn veel kathedralen en paleizen gebouwd. ( Het was warmer terwijl er toen ook nog eens een stuk minder CO2 in de lucht zat 🤫) De gemiddelde temperatuur kan van het ene op het andere jaar soms wel vijf graden verschillen. Zolang het maar niet te koud is hebben de boeren zich daar altijd wel mee gered. Je vraagt je af waar de obsessie vandaan komt dat het niet warmer mag worden dan het nu is. De aarde is de afgelopen 600 miljoen jaar gemiddeld altijd ergens tussen de 12 en 22 graden Celcius geweest. Op dit moment is de gemiddelde temperatuur met 12 graden dus koud in plaats van warm… Laat jezelf niet meeslepen in het overheids narratief maar denk zelf na en zoek zelf informatie op! Onderzoekers die niet met het overheids narratief meegaan krijgen geen onderzoeksgeld! Onderzoek over klimaat en allehande andere zaken wordt veel betrouwbaarder als het wordt gedaan door bijvoorbeeld gepensioneerde onderzoekers of onderzoekers die niet afhankelijk zijn van overheids. Kijk Climate : The Movie. Op omroep ON is deze docu te zien met Nederlandse ondertiteling.

Beheer
WP Admin