Varkenshouderij

Nieuws 2 reacties

Besmet varkensvlees in Russische regio ontdekt

Moskou - In de Russische regio Oryol zijn verschillende partijen varkensvleesproducten opgedoken die besmet zijn met het Afrikaanse varkenspest-virus. Dat meldt de voedsel en vVeterinaire waakhond Rosselkhoznadzor.

De grote vrees is dat de geïnfecteerde producten bij consumenten zijn terecht gekomen en dat er mogelijk ook resten van deze partijen als voer voor de varkens zijn gebruikt. Dat zou nieuwe ziektegevallen veroorzaken. Een deel van de vleesproducten zou afkomstig zijn van een groot varkensbedrijf in de regio Tula dat vorige week werd geruimd wegens een besmetting met de ziekte.

Laatste reacties

  • John*

    wat een land... roepen dat een ander het niet voor elkaar heeft en ondertussen... ik moest net even denken aan die verslaggever op tv toen Amerika bagdad binnenviel.

  • voortman

    't is (helaas) niet de vraag of, maar wanneer...........

Of registreer je om te kunnen reageren.