Rundveehouderij

Partner

Check nú uw grasland voor een goede start in het voorjaar

Weet u wat de opbrengst en de kwaliteit van uw grasland is? Check nú uw grasland zodat u op tijd weet wat u dit voorjaar kunt doen om uw ruwvoerproductie te verbeteren.

Controleer eenvoudig de prestaties van uw grasland met de online GRAScheck. Binnen enkele dagen ontvangt u een gratis en vrijblijvend advies van een gras-expert.

Foto: Barenbrug
Foto: Barenbrug

GRAScheck

De GRAScheck bestaat uit een aantal vragen over uw grasopbrengst, graskwaliteit en uw bodem. Na het beantwoorden van deze vragen gaat een gras-expert met uw gegevens aan de slag. De expert kijkt of deze in overeenstemming zijn met de normen die passen bij uw grond. De gras-expert geeft u een vrijblijvend advies waarmee u de kwaliteit van uw grasland kunt verbeteren.

Gras-experts

Barenbrug heeft gras-experts opgeleid. Zij hebben kennis van de teelt van voedergras en van de financiële voordelen van een goed ruwvoer. Met het advies van de gras-expert kunt u de beste beslissingen nemen voor het verbeteren van uw ruwvoerproductie.

Verdien € 33.000

Uit onderzoek blijkt dat de meeste graslandpercelen in Nederland flink onder de norm presteren. Jammer, want hiermee laten veehouders veel geld liggen. Een voorbeeldberekening laat zien dat een gemiddeld melkveebedrijf (50 ha grasland) jaarlijks € 33.000 kan verdienen met het beste gras.

Check nu uw gras met de GRAScheck