TREKKERparcours

Wil je zelf eens voelen hoe een nieuwe trekker rijdt? En die van een ander merk? Bezoek het TREKKERparcours op AgroTechniek Holland 2016.

TREKKERparcours
Net als in 2010, 2012 en 2014 is het ook dit jaar weer mogelijk op AgroTechniek Holland een proefrit te maken op de nieuwste trekkers. Daarvoor staan 14 trekkers klaar van vrijwel alle bekende merken met een vermogen van 160 tot 200 pk. Er zijn zelfs uitschieters bij met een vermogen van rond de 260 pk.

Net als de vorige edities kun je met de trekkers een rit afleggen over een onverharde route met de nodige bochten en hoogteverschillen. Tijdens de rit van zo’n tien minuten rijdt een instructeur mee voor de veiligheid en om uitleg te geven over de achterliggende technieken van de trekkers. Ook voor degenen die niet rijden, is er genoeg te zien. Vanaf een tribune zijn de verrichtingen van de chauffeurs te volgen.

Gratis deelname
Iedereen die in het bezit is van een trekker- of autorijbewijs, kan zich hieronder aanmelden voor een proefrit. Deelname is gratis. Wie wil, kan zich ook aanmelden op de beursdag zelf, met de kans dat er geen ruimte meer is. Het TREKKERparcours bevindt zich op het demonstratieterrein naast veld D.