Mechanisatie

Nieuws

Bauer lijft SGT in

Atzendorf (D.) / Voitsberg (Oost.) - De Oostenrijkse Bauer groep heeft het Duitse SGT ingelijfd.

Bauer, met onder meer de tankbouwers BSA en Eckart en FAN mestscheiders, was op zoek naar een zelfrijder. SGT, bekend van de tankopbouw en –aanhangers voor de Xerion, wilde graag internationaal uitbreiden en ziet daarin met Bauer mogelijkheden. "We kunnen nu veel sneller reageren en handelen op het gebied van service, onderdelen en garantieafhandeling",  aldus de Nederlandse SGT-eigenaar Christian Seegers.

Bovendien heeft Bauer meer kennis in huis op het gebied van NIR-sensortechnologie en gps-doseringstechnieken. De kunststoftanks voor de Xerion-opbouw worden vanaf nu ook bij Bauer gemaakt. Op de Agritechnica zullen de eerste vruchten van de samenwerking te zien zijn op de stand van Bauer.

Foto

  • Bauer lijft SGT in

Of registreer je om te kunnen reageren.