Home

Nieuws 1 reactie

Albert Heijn stopt met varkenshaas-kiloknallers

Varkenshaas-aanbiedingen zijn exit bij Albert Heijn; Wakker Dier had de supermarkt op een onwaarheid in de junifolder betrapt.

Supermarktketen Albert Heijn (AH) stopt met aanbiedingen van varkenshaas. Dat maakt Wakker Dier bekend in een persbericht. Wakker Dier betrapte Albert Heijn op een onwaarheid in de folder van juni. Daarin beweert AH dat al het varkensvlees één ster Beter Leven-keurmerk draagt, terwijl elders in de folder de supermarkt varkenshaas aanbiedt zonder dit keurmerk. AH beloofde daarop te stoppen met het stunten met varkenshaas zonder ster.

Wakker Dier betrapte Albert Heijn op een leugen in de folder van juni. Daarin beweert AH dat al het varkensvlees één ster Beter Leven-keurmerk draagt, terwijl elders in de folder de supermarkt varkenshaas aanbiedt zonder dit keurmerk.

AH: 20% varkenshaas heeft toch geen Beter Leven-ster

Volgens AH-woordvoerder Anoesjka Aspeslagh heeft 20% van de varkenshaas geen ster. Dat komt overeen met 4,5% van het totale vers-varkensvleesaanbod.

De supermarkt verwacht dat aan het eind van het jaar haar hele assortiment vers varkensvlees en vleeswaren minimaal één ster Beter Leven keurmerk heeft.

Eén reactie

  • verzekering

    Laat je toch niet chanteren door die extremisten van Wakker Dier.
    Gewoon je eigen beleid voeren en als je negatieve gratis reclame krijgt van Wakker Dier ervaar dit dan als positief, want een hoop mensen zien dit zo. Dat is de zwijgende meerderheid en we moeten ons niet laten chanteren door de extremistische minderheid.

Of registreer je om te kunnen reageren.