Premium
Foto: Ronald Hissink VarkensColumn

‘Dieren worden in Nederland naar mijn stellige overtuiging goed behandeld’

Reacties

  1. Trouwens: voor klaslokalen zijn er geen normen. Niet voor vierkante meters en niet voor luchtkwaliteit. Wel wetgeving voor varkens en niet voor onze kinderen.

  2. Bijna 40 jaar geleden reed ik door de veluwe en zag daar veehouderijen met eenden. Die eenden liepen ook buiten in een grote modderbende en daar zal ook wel veel mest tussen hebben gezeten. Later moesten die eenden naar binnen voor een beter milieu. Nu willen ze varkens in de modder zien zonder te bedenken dat het eigenlijk mest is. Wie is er nu gek?
    Zag vandaag dat er normen zijn voor scholen en hun speelplaats. Die moet 5 m2 per kind zijn waarvan maximaal 3m2 verhard. Welke school heeft een speelplaats van een halve hectare als daar 1000 kinderen zitten? Er werd meteen gezegd dat scholen zich niet hielden aan de norm.

  3. joost je slaat de spijker echt boven op zijn kop… als een boer niet goed voor zijn vee is komt er niets van terecht….mensen hebben andere gevoelens en zijn andere wezens dan dieren, en dat snappen de pvdd meisjes, en de theoretische dierenbeschermingsorganisaties niet goed…

    1. de belangen van de dierenbeschermingsorganisaties is de hele veestapel uit nederland punt uit … maar daar zijn geen mens en dier mee geholpen .

Beheer
WP Admin