Home

Nieuws 2 reacties

Van Doorn afgetreden als voorzitter RvC Delta

Middelburg - Daan van Doorn, oud topman van Vion, is donderdagavond met onmiddellijke ingang teruggetreden als voorzitter van de Raad van Commissarissen van het Zeeuwse energiebedrijf Delta. Dat meldt het energiebedrijf.

Van Doorn kreeg maandag zware kritiek van de Provinciale Statenfracties over de manier waarop Delta communiceert met zijn aandeelhouders (provincie en gemeenten) over de koers van het energiebedrijf. Dat gebeurde nadat voortijdig was uitgelekt dat een fusie tussen Delta en Eneco niet meer aan de orde is. Van Doorn signaleert te weinig draagvlak bij de grootste aandeelhouder om door te kunnen gaan als president-commissaris van Delta en treedt daarom af.

Laatste reacties

  • BW

    Nou dat hebben we met Daan ook in de varkenshouderij meegemaakt. Daar communiceerde hij ook bijzonder slecht met de achterban. Het is te hopen voor Delta dat zij niet met de ellende blijven zitten. Wij als varkenssector doen dat namelijk wel.

  • krulsaart

    Ik neem aan dat hij niks meekrijgt voor zijn bewezen diensten......

Of registreer je om te kunnen reageren.