Home

Nieuws

Vion maakt terugtreden Peter Beckers bekend

Boxtel - Vion heeft bekend gemaakt dat Peter Beckers de onderneming gaat verlaten. Beckers heeft 15 jaar gewerkt bij vion in verschillende functies. De laatste jaren had hij binnen Vion de foodafdeling onder zijn hoede naast Dirk Kloosterboer die over Ingredients ging.

Vorig jaar had Beckers al een stap terug gedaan en vervulde hij een adviserende rol. Nu het nieuwe Vion Food Group gestalte krijgt treedt Beckers definitief terug. Communicatiedirecteur Marc van der Lee noemt het terugtreden van Beckers een logische stap in het hele proces waarin Vion verkeert.

Vion maakte eerder deze week de nieuwe organisatiestructuur bekend. Het bedrijf zal worden geleid door Michiel Herkemij die ter zijde wordt gestaan door een Financieel directeur, die nog moet worden benoemd. Eerder deze maand vertrok Kenaad Tewarie wegens verschil van inzicht in het te voeren beleid.

Of registreer je om te kunnen reageren.