Home

Nieuws

ABZ Diervoeding introduceert Vraag & Aanbod

Eindhoven - Uit een enquête gehouden onder klanten en relaties van ABZ Diervoeding is volgens de diervoedercoöperatie naar voren gekomen dat er een duidelijke behoefte bestaat aan een online mogelijkheid om vraag en aanbod van agrarisch gerelateerde producten en diensten bij elkaar te brengen.

Daarom heeft ABZ Diervoeding een site in het leven geroepen. Hiermee wordt voorzien aan in deze behoefte, aldus ABZ, en wordt het mogelijk gemaakt op een makkelijke manier zaken te doen binnen de regio.

Via de website kan er iets te koop aangeboden of gevraagd worden. De advertentie dient bij voorkeur verband te houden met de agrarische sector. ABZ Diervoeding beheert de vraag- en aanbod omgeving om één en ander in goede banen te begeleiden.

De adverteerder kan er voor kiezen zich te registreren om advertenties te plaatsen, maar dit hoeft niet. Registratie vergemakkelijkt het plaatsen van advertenties bij volgende bezoeken aangezien contactgegevens op deze wijze automatisch opgehaald kunnen worden. Klanten van ABZ Diervoeding kunnen hun login van 'Mijn ABZ Diervoeding' ook gebruiken voor de vraag- en aanbod module.

Of registreer je om te kunnen reageren.