Op de foto een gefacelifte T-serie combine. De foto's op de Facebook-pagina van Colheitadeiras do Brasil zijn zeer professioneel, waardoor het aannemelijk is dat de foto's zijn uitgelekt. - Foto: Facebook Colheitadeiras do Brasil MechanisatieNieuws

Uitgelekt: John Deere T5-combine komt eraan

Machinefabrikant John Deere lijkt in navolging van de X9- en S7-serie bezig te zijn met vernieuwingen voor de T-serie combines. Op internet zijn foto’s gelekt van een gefacelifte combine met typenummering T5 op de kap.

Op foto’s van een Facebook-pagina genaamd Colheitadeiras do Brasil staan twee foto’s van de nieuwe T5-combine. De nieuwe serie kan de opvolger zijn van de John Deere T-serie maaidorsers die bestaat uit de T550, T560, T660 en T670, met vermogens tussen 305 en 455 pk. Die generatie heeft John Deere op vakbeurs Agritechnica in 2015 gepresenteerd.

Binnenkort meer bekend over T5-combine?

Voorlopig is er nog niet veel bekend en kunnen we alleen de uiterlijke veranderingen zien. De kans is groot dat je in de nieuwe serie opnieuw kunt kiezen tussen een vijfschudder en een zesschudder.De T5-serie is waarschijnlijk bedoeld voor de Europese markt. Al wil de John Deere nog niets meedelen over de details, wel is de verwachting dat we ergens eind volgende maand meer gaan horen over deze nieuwe combine. Wordt vervolgd.

Beheer
WP Admin