Akkerbouw

Nieuws 683 x bekeken

Joint venture Mooij Agro en Indiaas bedrijf

Horst – Mooij Agro heeft samen met het Indiase SV-Agri een joint venture opgericht. De joint venture is bedoeld om bewaartechnologie voor de Indiase markt te ontwikkelen en verkopen. Mooij Agro is onderdeel van de Hotraco groep en levert onder andere producten voor koeling, ventilatie en graanreiniging.

SV-Agri telt veertig personeelslieden en is gevestigd in het district van de metropool Pune in de deelstaat Maharashtra. De staat ligt in het westen van het land en telt ruim 110 miljoen inwoners. Het bedrijf staat volgens Mooij zeer goed bekend voor zijn activiteiten in de aardappelteelt en -handel voor de verwerkende industrie.
Mooij Agro kent al sinds tien jaar een joint venture in de Chinese hoofdstad Peking. Systemen worden goeddeels in India gemaakt, maar belangrijke onderdelen zullen door Mooij Agro worden verscheept.

Of registreer je om te kunnen reageren.