Akkerbouw

Foto & video laatste update:31 jul 2015

Jury van Beste Gewasbeschermer 2014

De Beste Gewasbeschermer 2014 wordt je niet zomaar. De manier waarop de kandidaten gewasbescherming toepassen in hun bedrijfsvoering wordt beoordeeld door een deskundige jury. Zij kijken, ieder vanuit hun eigen achtergrond kritisch naar de vijf finalisten.

Foto

 • naam: Jan Bouwman (62) Functie: juryvoorzitter en manager duurzame landbouw bij Syngenta Crop Protection in Bergen op Zoom. "Chemische gewas-bescherming is nodig, maar met zo min mogelijk middel en zo klein mogelijk effect op de omgeving."

  naam: Jan Bouwman (62) Functie: juryvoorzitter en manager duurzame landbouw bij Syngenta Crop Protection in Bergen op Zoom. "Chemische gewas-bescherming is nodig, maar met zo min mogelijk middel en zo klein mogelijk effect op de omgeving."

 • Naam: Geert Jan van Roessel (44) Functie: bedrijfsadviseur bij DLV Plant in Wageningen (Gld.). "De beste gewas-beschermer gebruikt alle beschikbare kennis over spuittechniek, ziekten, plagen en gewasgroei."

  Naam: Geert Jan van Roessel (44) Functie: bedrijfsadviseur bij DLV Plant in Wageningen (Gld.). "De beste gewas-beschermer gebruikt alle beschikbare kennis over spuittechniek, ziekten, plagen en gewasgroei."

 • Naam: Marjolein van der Zee (46) Functie: communicatieadviseur, eigen bedrijf Marjolein van der Zee Tekst & Advies in Almelo (Ov.) "Goede gewasbescher-ming heeft alles te maken met oog voor je omgeving. Daarin moet je helder zijn."

  Naam: Marjolein van der Zee (46) Functie: communicatieadviseur, eigen bedrijf Marjolein van der Zee Tekst & Advies in Almelo (Ov.) "Goede gewasbescher-ming heeft alles te maken met oog voor je omgeving. Daarin moet je helder zijn."

 • Naam: Carlos Nijenhuis (56) Functie: voorzitter van Nefyto, de Nederlandse stichting voor fyto-farmacie in Gouda (Z.-H.). "Gewasbescherming ligt onder de loep. Pas middelen toe volgens het etiket en met aandacht voor mens en omgeving."

  Naam: Carlos Nijenhuis (56) Functie: voorzitter van Nefyto, de Nederlandse stichting voor fyto-farmacie in Gouda (Z.-H.). "Gewasbescherming ligt onder de loep. Pas middelen toe volgens het etiket en met aandacht voor mens en omgeving."

 • Naam: Geert Draijer (60) Functie: akkerbouwer in Veendam (Dr.) en winnaar van de wedstrijd Beste Landbouwspuiter 2013. "Gewasbescherming is waarnemen in het veld en in gewassen, anticiperen op het weer voor de beste spuitomstandigheden."

  Naam: Geert Draijer (60) Functie: akkerbouwer in Veendam (Dr.) en winnaar van de wedstrijd Beste Landbouwspuiter 2013. "Gewasbescherming is waarnemen in het veld en in gewassen, anticiperen op het weer voor de beste spuitomstandigheden."

 • Naam: Martijn Knuivers (37) Functie: redacteur akkerbouw en mechanisatie bij Boerderij in Doetinchem (Gld.). "Een goede gewasbeschermer heeft kennis over zijn spuit en middelen én houdt rekening met zijn omgeving."

  Naam: Martijn Knuivers (37) Functie: redacteur akkerbouw en mechanisatie bij Boerderij in Doetinchem (Gld.). "Een goede gewasbeschermer heeft kennis over zijn spuit en middelen én houdt rekening met zijn omgeving."

Of registreer je om te kunnen reageren.