Rundveehouderij

Nieuws 363 x bekeken

Ieren teleurgesteld over besluiteloosheid zachte landing

Dublin – De Ierse boerenbond is zwaar teleurgesteld dat de Landbouwraad geen enkel besluit heeft genomen over de zachte landing. De Irish Farmers Association vindt dat minister Simon Coveney van landbouw nu alle mogelijke druk moet uitoefenen op EU-commissaris Ciolos om duidelijkheid te verschaffen.

''De besluiteloosheid van de raad en het politieke spelletje van Ciolos rond deze zaak is een ontgoocheling voor boeren in heel Europa, inclusief Ierland. Coveney moet er nu snel voor zorgen dat deze zaak bovenaan de agenda voor het Italiaanse voorzitterschap komt te staan als het al niet sneller geregeld kan worden'', aldus voorzitter Sean O'Leary van de sectie melkveehouderij binnen de IFA.

Of registreer je om te kunnen reageren.