Premium
Gerrit de Lange was 45 jaar actief in de melkveehouderij. “Geleidelijke groei blijft voor de meeste melkveebedrijven de beste toekomststrategie”, zegt De Lange. “Iedereen predikt natuurinclusieve landbouw, maar ik zie het verdienmodel hiervan nog niet.” - Foto's: Jan Willem Schouten RundveeInterview

‘Verdienmodel voor transitielandbouw ontbreekt nog’

Reacties

  1. Inderdaad verstandige praat, en dat grond duur is klopt ook maar betekent ook dat ze achteraf goedkoop was. Rustig door peuteren dus!

    1. Dat weet je niet attie. Wie weet mag je straks niet veel meer met je grond. Grond waar je niet veel mee kunt is niet duur. Sigarenfabrieken en weverijen waren in de jaren 60 veel geld waard. 30 jaar later niks meer.

    2. Dat je er minder mee kunt (derogatie is heel erg jammer en doet ook geen recht aan ggb groeiers farmerbn, maar vooruit sigaartjes boeren zal wel niet verboden worden.

    3. Dat gaan we zien attie. Ik weet niet welke keuzes de politiek in nederland straks maakt. N2000, beekdalen en veengebieden zullen het eerst aan de beurt komen. Die gronden kopen waar je nauwelijks wat mee mag, zijn snel te duur.

Beheer
WP Admin