De SmartControl USC-module is compatibel met vrijwel elke Isobus VT-display met de functionaliteit TC (TaskController). Het maakt in feite niet uit wat voor werktuig je achter de trekker hangt. - Foto's: Homburg Holland MechanisatieNieuws

Sectiebesturingssysteem SmartControl USC voor werktuigen

Homburg-Holland in Stiens (Fr.) brengt een SmartControl USC-set voor werktuigen op de markt. De SmartControl USC stuurt maximaal 48 secties aan van een schoffel, zaaimachine of veldspuit.

Homburg-Holland breidt zijn SmartControl-sectiebesturingssysteem uit met de SmartControl USC-module. De SmartControl USC-set wordt via het Isobus-stopcontact aangesloten op de trekker en gemonteerd op het werktuig, zoals een Hardi-veldspuit.

Elementen uitschakelen

Wanneer sectiebesturingssysteem SmartControl USC is aangesloten op de trekker, schakelen de secties van de schoffelmachine automatisch uit. Dat is handig wanneer je geren hebt of schuin op de kopakker rijdt. Hiermee voorkom je dat je planten kapot schoffelt.

In eerste instantie heeft Homburg-Holland sectiebesturing voor Garford-schoffelmachines ontwikkeld. Er zijn ook fabrikanten van schoffelmachines die zelf geen sectieschakeling aanbieden, maar wel mechanische voorzieningen en niet de aansturing. Hiervoor is de SmartControl USC-module geschikt zijn.

Lees verder onder de foto

Homburg Holland heeft sectiebesturing SmartControl in eerste instantie voor Garford-schoffelmachines ontwikkeld.
Homburg Holland heeft sectiebesturing SmartControl in eerste instantie voor Garford-schoffelmachines ontwikkeld.

Isobus VT-display

De SmartControl USC-module is compatibel met vrijwel elke Isobus VT-display met de functionaliteit TC (TaskController). Het maakt in feite niet uit wat voor werktuig je achter de trekker hangt. De module functioneert bij verschillende werktuigen, zoals zaaimachines en veldspuiten.
De SmartControl USC-module is leverbaar vanaf € 5.000 (16 secties).

Beheer
WP Admin