Partner
Het team van Flexxinvestments met v.l.n.r. Martin Visser (commercieel directeur), Johannes Mattiesing (partner), Marlies Donker (partner), Eline Verheij (office manager). - Foto: Flexxinvestments AlgemeenPartner

FlexxInvestments: steady investeren in vastgoed

Geld dat stilstaat wordt steeds minder waard. Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers ervoor om hun geld te investeren. FlexxInvestments belegt met behulp van investeerders in de vastgoedmarkt. Tegen een stabiel en gunstig rendement van 5%, flexibele voorwaarden en met persoonlijke binding.

“Vertrouwen is belangrijk”, vindt Johannes Mattiesing, partner bij FlexxInvestments. “Na getoonde interesse online, ontmoeten we onze klanten daarom altijd bij ons op kantoor in Bodegraven, midden in het Groene Hart. Zodat je elkaar echt even in de ogen kunt kijken en potentiële investeerders kunnen ‘zien’: waarheen breng ik mijn geld?”

Investeren doe je tenslotte om de waarde van je geld te vergroten, benadrukt hij. “De bewuste risiconemers daargelaten, uiteraard. De meeste ondernemers hebben toch behoefte aan een stabiel investeringsklimaat.”

Wij investeren zonder waaghalzerij, maar mét daadkracht

Vastgoed in economisch stabiele regio’s

Vastgoed biedt dat klimaat, legt Mattiesing uit. “En blijft waardevast. Wij vergroten dit nog eens extra, door uitsluitend vastgoed aan te kopen dat niet ouder dan bouwjaar 2000 is en dus minimaal energielabel C heeft – vanaf 2023 verplicht om te kunnen verhuren. Vrijwel al onze panden (25 van de 27) voldoen zelfs aan energielabel A.” Deze panden staan altijd op A-locaties, grotendeels in de middenstrook van Nederland. “Economisch stabiele regio’s en dus interessant om verhuurd te blijven.”

Persoonlijke relatie

Wanneer ondernemers besluiten om hun geld bij FlexxInvestments te investeren, wordt er een relatie opgebouwd. “En die onderhouden we intensief”, vertelt de vennoot. “Zodat de binding die ontstaat ook daadwerkelijk blijft.”

De investeringsmaatschappij verbindt zich al sinds 2015 aan betrouwbare partners, investeerders en huurders. “Waardevolle relaties, waarvoor wij ons verantwoordelijk voelen. De lijnen blijven daarom te allen tijde kort en we schakelen altijd snel.”

Investeerders ontvangen maandelijks een vast percentage van 5%, voor een periode van 5 jaar

Qua ondernemerschap kiest de investeringsmaatschappij voor de gulden middenweg, legt Mattiesing uit. “Zonder waaghalzerij, maar mét daadkracht. Hierdoor bieden wij onze klanten stabiliteit en rust. In tegenstelling tot een fonds delen wij als maatschappij in zowel winst als verlies, wat een gezonde prikkel oplevert om er altijd alles uit te halen wat erin zit. Desondanks ontvangen investeerders maandelijks een vast percentage van 5%, voor een periode van 5 jaar. Hierin maken we wel het onderscheid, kan ik zeggen.”

Gestage groei FlexxInvestments

Sinds de oprichting in 2015 groeit FlexxInvestments gezond en gestaag en inmiddels gaat het bedrijf richting de 250 investeerders. De dagelijkse leiding en het contact met de investeerders verloopt via Mattiesing en partner Marlies Donker. Hierin worden zij ondersteund door Office Manager Eline Verheij, Commercieel Directeur Martin Visser zorgt met ruim dertig jaar aan markt- en strategiekennis voor waarborging van de continuïteit naar de investeerders toe, een Raad van Commissarissen houdt toezicht op het beleid en is medeaansprakelijk voor de keuzes die FlexxInvestments maakt.

Keuzes die interessant zijn voor ondernemers in de agrarische sector, kan Mattiesing uit ervaring zeggen. “Zelf opgegroeid als boerenzoon weet ik dat ondernemers hier gewend zijn aan stabiliteit en langetermijnrelaties. Door te investeren in een waardevaste en hoogwaardige markt, met flexibele voorwaarden, een goede relatie met alle betrokken partijen en een gunstig rendement, bieden wij die stabiliteit.”

Meer informatie over FlexxInvestments of een brochure aanvragen? Klik hier.

Beheer
WP Admin