Premium
Landbouwcommissaris Janusz Wojciechowski tijdens een sessie in het Europees Parlement. - Foto: European Union / EP / Philippe Stirnweiss AlgemeenAchtergrond

‘Europa ligt dwars en dat verandert niet’

Reacties

 1. Wie gelooft nog dat deze minister van afbraak van landbouw alles uit de kast heeft getrokken?? Overduidelijk dat gestuurd is op verlies van derogatie door het lnv ambtenaren korps, bestaand uit linkse stemmers en veganisten. Expres de EU regels omzetten in landbouw treffende regels. Het bewijs is allang geleverd door de Nederlandse vertaling van de Habitat richtlijn in alleen stikstof en de Nederlandse vertaling van de KRW in alleen stiksof en fosfaat. Van A tot Z gemanipuleerd zodat de landbouw gedecimeerd wordt. Adema is nu gefrustreerd maar is door de aanwijzing van de bufferzones zonder bewijs en de aanwijzing van de N.V. gebieden klinkklaar en keihard verantwoordelijk.

 2. “ Nu pas lijkt de melkveehouderij zich te realiseren wat de boodschap van Staghouwer van september 2022 eigenlijk betekent”

  Sorry hoor, vervang aub deze zin.
  LTO en RFC hebben struisvogeltje gespeeld de laatste 10 jaar.
  Ik verwijs naar de afspraken die Nederland gemaakt heeft in de actieprogramma’s, bij de invoering van fosfaatrechten etc
  Nederland voldoet niet aan de gemaakte afspraken. Daarom grijpt Brussel in.
  Keihard
  Er is geen oplossing voor de mestcrisis
  Een belangenbehartiger kan zich dat zwaar aanrekenen. Heb je geen visie en leef je in je eigen bubbel, dan zijn er ook mooie banen bij lto en zuivelnl.

  1. Melkveehouders hebben zich aan alle hún opgelegde maatregelen gehouden, zijn door alle hoepels gesprongen om derogatie te behouden. Waterkwaliteit is juist beter onder derogatiebedrijven dan elders. Wat hadden ze moeten doen?

Beheer
WP Admin