Varkenshouderij

Nieuws

Varkens in Zicht wil pr-plan voor varkenssector

Stichting Varkens in Zicht wil onderzoeken of de varkenssector en betrokken bedrijven bereid zijn om gezamenlijk en structureel te investeren in public relations (pr).

Daarom wordt 17 mei een rondetafelgesprek georganiseerd met alle relevante partijen. Dat verklaart Mechie Beurskens, woordvoerder van Varkens in Zicht.

De hoofdvraag tijdens de bijeenkomst is of alle betrokkenen het nut inzien van pr voor de varkenssector. Als het antwoord ‘ja’ is, wordt bepaald welke thema’s relevant zijn voor de varkenshouderij om uit te dragen en hoe dat wordt geregeld.

Sectoraal communicatieplan ontbreekt

Aanleiding voor dit initiatief van Varkens in Zicht is dat een sectoraal communicatieplan voor de varkenshouderij tot dusver ontbreekt. Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) wilde dit oppakken, maar is daar nog niet aan toe gekomen. Pr-groep Varkens Vandaag zit ook bij het rondetafelgesprek.

Of registreer je om te kunnen reageren.