Varkenshouderij

Nieuws

Mark Vossen nieuwe varkensvoorman LLTB

Varkenshouder Mark Vossen is maandagavond benoemd als nieuwe voorzitter van de vakgroep varkenshouderij van de LLTB. Hij volgt Mark Tijssen op die deze functie tien jaar heeft bekleed.

Mark Vossen (29) woont in Heibloem en heeft samen met zijn familie een groot zeugen- en melkveebedrijf. Mark is daarbij verantwoordelijk voor de zeugentak. De afgelopen vier jaar heeft Vossen zich ingewerkt bij vakgroep varkenshouderij als ondervoorzitter.

Namens de vertrouwenscommissie vertelde Martin Houben dat de LLTB op zoek is gegaan naar een jonge bestuurder die niet is gekleurd door landelijke politiek. "Eensgezindheid is de basis om kracht te ontwikkelen." Vossen vertelde op zijn beurt dat hij ernaar uitkijkt om zijn steentje te kunnen bijdragen aan belangrijke collectieve zaken. Naast LLTB-bestuurder is Mark Vossen secretaris van de Nederlandse afdeling van de European Pig Producers

Of registreer je om te kunnen reageren.