Rundveehouderij

Nieuws 5266 x bekeken

Rabo waagt nieuwe veiling Van den Bor

De lactosefabriek van de familie Van den Bor in Putten komt op 4 februari opnieuw onder de hamer. Dit blijkt uit een mededeling van BOG Auctions in Amersfoort.

De komende veiling vindt plaats in opdracht van de hypotheekhouder: Rabobank.

Eerdere veiling geen succes

Curator Luuk Steenbergen van Echt advocaten in Epe heeft in juli 2015 een eerdere poging gedaan tot een online veiling, maar die was geen succes. Biedingen bleven onder de gestelde minimum verkoopprijs. Onduidelijk is of Rabobank nu hoopt een beter bod te ontvangen, of dat de bank gewoon van de boedel af wil. Bij de veiling worden 2,4 hectare grond plus de gebouwen erop geveild.

Inventaris geveild

Twee dagen eerder wordt de inventaris geveild, waaronder de installaties en de kantooruitrusting. In deze veilcyclus wordt niet de onlangs teruggevonden Ferrari van een van de eigenaren te koop aangeboden.

Of registreer je om te kunnen reageren.