Pluimveehouderij

Nieuws

MSD Animal Health lanceert kuikenplatform

MSD Animal Health heeft een nieuw platform voor vleeskuikenhouders gelanceerd. Op de website vinden vleeskuikenhouders informatie die hen helpt om hun dieren gezond te houden, zoals kennisdocumenten en praktische tips en trucs.

Vleeskuikenhouders kunnen op het platform onder meer lezen over darmgezondheid en coccidiose-vaccinatie. Wat zit er in een vaccin en waar moet je rekening mee houden wanneer je tegen coccidiose vaccineert? Daarnaast wordt op het platform ingegaan op luchtweggezondheid, de afweer van het kuiken en bedrijfshygiëne en biosecurity.

Het kuikenplatform wordt regelmatig van een update voorzien, zo belooft MSD Animal Health. Later dit jaar ondergaat ook de leghenpagina een vergelijkbare metamorfose.

Of registreer je om te kunnen reageren.