Pluimveehouderij

Nieuws 3352 x bekeken

Pluimveehouderij in RTL-programma

Op zondag 13 december besteedt het RTL4-programma Lifestyle Experience aandacht aan de pluimveehouderijsector. De uitzending is om 14.20 uur en wordt herhaald op zaterdag 19 december om 15.10 uur op RTL5.

In het tv-programma komen vleeskuikenhouder Paul Grefte in Markelo (Ov.) en legpluimveehouder Frank Wegdam in Lochem (Gld.) aan het woord. Ze vertellen over hun bedrijf en leggen uit wat er allemaal komt kijken bij het produceren van pluimveevlees en eieren. Ook gaat het in het item over de duurzaamheid en transparantie van de pluimveesector.

De uitzending is financieel mogelijk gemaakt door een gezamenlijke bijdrage van de NEPLUVI en het promotiebudget van OVONED.

Vleeskuikenhouder Paul Grefte tijdens de tv-opnames van het RTL4-programma <a href="http://www.lifestylexperience.tv/">Lifestyle Experience</a>.
Vleeskuikenhouder Paul Grefte tijdens de tv-opnames van het RTL4-programma Lifestyle Experience.

Of registreer je om te kunnen reageren.