Pluimveehouderij

Nieuws 2 reacties

Marel, HatchTech en Hotraco Agri winnaars VIV Innovatie Awards

Marel Stork is overall winnaar van de VIV Innovatie Award voor de Smartweighter voor de distributielijn voor hele kuikens. Marel Stork was met deze innovatie ook winnaar in de categorie Processing. In de categorie Hatching & Breeding won HatchTech de award met HatchCare. Hotraco Agri won met zijn nieuwe pluimveecomputer Fortica in de categorie Farming en Housing. In Health & Nutrition ging de award naar Kemin.

Bezoekers van VIV Europe 2014 konden hun stem uitbrengen op maar liefst 35 internationale innovaties, gepresenteerd in de Innovation Gallary, centraal tussen de vijf beurshallen. 
VIV Europe 2014, van dinsdag tot en met donderdag in de Jaarbeurs in Utrecht, trok totaal 20.214 bezoekers, waarvan 4.834 uit Nederland. In de grote lijn met de 75/25-verdeling die beursorganisator VNU Exhibitions wilde bereiken. De Lage Landen-dag op donderdag heeft hier volgens de beursorganisator zeer zeker aan bijgedragen.

Laatste reacties

  • janfox

    Waar heb ik het hatchcare systeem meer gezien, weliswaar onder een andere naam (patio).

  • red

    Bobbo beurs dus verwacht niet dingen die echt interesant zijn voor praktiserende pluimveehouders.Conclusie bezoek beurs verloren dag zonde van de kostbare tijd.

Of registreer je om te kunnen reageren.