Pluimveehouderij

Nieuws laatste update:18 nov 2014

Bijeenkomsten pluimveehouders geannuleerd

Barneveld - De bijeenkomsten voor vermeerderaars die dinsdagmiddag en -avond zouden plaatsvinden in Barneveld, zijn wegens de vogelgriepbesmetting in Hekendorp geannuleerd.

Dit hebben de betrokken organisaties besloten, direct nadat vervoersmaatregelen in reactie op de vogelgriepbesmettingen waren afgekondigd.

Dinsdagmiddag zouden in het Pluimveemuseum Novi Pluim, OWM Avipol BA en de NOP-kring Vermeerderaars en Opfokkers elk hun Algemene Ledenvergadering houden. Met aansluitend daarop ʼs avonds een gezamenlijk openbaar gedeelte.

Een studiebijeenkomst voor legpluimveehouders, een zogenoemde VitaFocus Regiotap, die ForFarmers Hendrix en in samenwerking met PTC+ en Demetris DierGezondheid, donderdag 20 november bij PTC+ in Barneveld zou houden, is ook geannuleerd. Datzelfde geldt voor de NOP Jaarvergadering, die volgende maandag 24 november zou plaatsvinden in Wehl en Duiven. De open dag in de nieuwe leghennenstal van maatschap Erents - Von Pickartz in Vroomshoop (Ov.) gaat op 28 november eveneens niet door.
Het marktcafé van Dutch Poultry Centre, woensdag 19 november in Eersel, en de ALV van de vereniging van eierhandelaren Anevei, vrijdag 21 november in Renkum, gaan vooralsnog door, net als de WPSA-studiedag, volgende week dinsdag 25 november in Wijchen.

Of registreer je om te kunnen reageren.