Home

Nieuws 6 reacties

LTO-leden bezorgd over inname rechten

Leden van LTO Nederland zijn bezorgd over het innemen van vergunde rechten en het afromen van stikstofruimte bij extern salderen.

Dat blijkt uit een ledenenquete die LTO Nederland heeft gehouden onder 2964 leden.

De leden zijn tevreden over het feit dat beweiden en bemesten niet vergunningplichtig wordt. Over het algemeen is er weerzin tegen verplichte maatregelen, en een voorkeur voor vrijwillige aanpak van het stikstofprobleem.

Lees alles over het stikstofbeleid in dit dossier. En Gezond koeien voeren met minder eiwit: hoe doe je dat? Kijk gratis het webinar hierover terug

Laatste reacties

 • Henk.visscher

  Als de regering niets doet met de getallen die Mesdag morgen bekend maakt, dan gaan we er de grootste actie ooit van maken, en dan moet iedereen meedoe, eigen belang op zij, en gaan voor het eerlijke verhaal, als we het niet voor ons zelf doen, dan doen we het voor de toekomstige generatie

 • kanaal

  lto was niet bezorgt over latente fosfaat diefstal.

 • agratax(1)

  @Henk.visscher. Gaat het met de stikstof niet richting Vliegveld Lelystad? Cijfers geproduceerd en geredigeerd door de vrije wetenschap worden op het ministerie niet eens bekeken maar gaan met envelop in de versnipperaar, alleen hun eigen cijfers gemaakt door cijferaars betaalt door de ministeries gelden en zijn heiliger dan de Heilige Schrift. Iedere boer die de kans heeft doet er volgens mij verstandig aan als hij zijn bedrijf (grond) hier gebruikt om elders op de wereld te groeien via een sterfhuis constructie in Nederland.

 • gjh

  sinds wanneer is het LTO bezorgd ???

 • wmeulemanjr1

  Bezorgd zijn is niet voldoende, helemaal niet met deze overheid, laat LTO zijn tanden maar eens zien

 • Drikus Dekker

  Oeps Bennie ,wakker worden werk aan de winkel !!!!L.T.O. verlaat het toneel aardig op deze manier...

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.