Home

Nieuws 3 reacties

Agrifirm komt met duurzaamheidslabels voor veevoer

Apeldoorn - Agrifirm Feed introduceert duurzaamheidslabels voor voerconcepten.

Deze labels moet boeren concrete informatie geven over de duurzaamheidsprestaties van voerconcepten en voerproducten. Het veevoerbedrijf wil op deze manier een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de veehouderij. De labels geven informatie over de stikstof en fosfaatefficiëntie van het voer, maag-darmgezondheid, uitstoot van broeikasgassen per kilo/eindproduct zoals melk, vlees en eieren, bijdrage aan recycling en het landverbruik van de geteelde grondstoffen die in het voer zitten.

Laatste reacties

  • EMERGO!

    haal eerst dan al het ureum uit het voer. kan een koe toch weinig mee!

  • koestal

    EMERGO! ,dus de soja er uit

  • tinus888

    Het losse ureum koestal,de 0,5 -1 % kunstmest die ze er door heen draaien om het ruw eiwitgehalte te halen

Of registreer je om te kunnen reageren.