Premium
Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Veevoercoöperaties hebben tegenwind’

Reacties

 1. De soldaten namen Jezus mee naar het gerechtsgebouw. Daar riepen ze alle soldaten erbij. Ze trokken Hem zijn kleren uit en deden Hem een paarse mantel om. Ze vlochten een kroon van doorntakken en zetten die op zijn hoofd. Ook gaven ze Hem een rieten stok als staf in de hand. Toen vielen ze voor Hem op hun knieën en zeiden spottend: ‘We groeten U, koning van de Joden!’ Ze bespuugden Hem, pakten de rieten stok en sloegen Hem ermee op zijn hoofd.

  Toen ze er genoeg van hadden om Hem te bespotten en belachelijk te maken, deden ze Hem de mantel weer af. Ze trokken Hem zijn eigen kleren weer aan.
  Daarna namen ze Hem mee om Hem te kruisigen.’ Matteüs 27:27-31 BB

 2. Als jij iedere maand tienduizend(en) euro’s naar een cooperatie overmaakt en je ontdekt dan dat die lid zijn van Agri NL of wat was het en die achter de rug om van de boeren een deal probeerde te sluiten met de minister dan wil je een andere kleinere goedkopere cooperatie die alleen in NL opereert en die de boeren acties WEL openlijk steunt een kans geven.

  1. De grote voerjongens maar ook rfc praten teveel met de d66/gl mond. Nemen ook te vaak zo’n figuur in het bestuur en daar houden de boeren niet van. De gunfactor is voor de kleinere brokkenmakers groter.

 3. Leuk geschreven. Goedkoop is zeker belangrijk, maar dat haal je niet uit piramides aan volk. De cargill, nutreco, etc gehaltes worden te hoog in de top.

  Beetje verdieping was wel op z’n plaats, want forfarmers is geen coöperatie. Men spreekt dan over fromfarmers.

 4. Leuk geschreven. Wellicht dat bij veel bedrijven het cargill, nutreco, etc gehalte aardig hoog begint te worden. Goedkoop voor maak je natuurlijk niet met een piramide aan volk. Bij beetje meer verdieping kom je uit op fromfarmers…..als coöperatie.

Beheer
WP Admin