Home

Nieuws

Kabinet hoopt belastingplan te presenteren op Prinsjesdag

Den Haag - Het kabinet wil het nieuwe belastingplan op Prinsjesdag presenteren. Dat zegt vice-premier Lodewijk Asscher tijdens de wekelijkse persconferentie van de minister-president. Het kabinet gaat de komende weken in gesprek met oppositiepartijen om tot een nieuw belastingplan te komen.

"De economie trekt aan, dus we hebben ook de ruimte om het belastingplan aan te passen", aldus Asscher. Het kabinet wil achter gesloten deuren met oppositiepartijen overleggen over het belastingplan. Asscher zegt dat het van groot belang is om met een breed gedragen voorstel te komen, mede omdat het plan voor een lange termijn van kracht zal worden. Asscher ziet de uitnodiging aan de oppositiepartijen als een kans voor de partijen om iets van hun verkiezingsprogramma waar te maken.

Of registreer je om te kunnen reageren.