Home

Nieuws 10 reacties

Thieme Groenste Politicus van 2015

Hilversum - Fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren Marianne Thieme is uitgeroepen tot Groenste Politicus van 2015.

Thieme liet Liesbeth van Tongeren (GroenLinks) en Ernest de Groot (Water Natuurlijk) achter zich in de door Natuurmonumenten  georganiseerde verkiezing.  Marc van den Tweel van Natuurmonumenten roemde Thieme als een politicus die zich met hart en ziel inzet voor dierenwelzijn, natuurbehoud en milieuproblemen. "Zij maakt zich bijvoorbeeld sterk voor het afmaken van een nationaal natuurnetwerk en het creëren van robuuste natuur. Ook strijdt zij voor duurzame landbouw. Zaken waar wij als Natuurmonumenten groot belang aan hechten."

Laatste reacties

 • pinkeltje


  Hoera!

 • ae-ea

  Zo.n bericht is hier zeeer ongepast.

 • joannes

  Het is maar net hoe je Groen definieert! Het heeft geen enkele relatie met nuttigheid of doelmatigheid. Groen heeft vooral ideologische betekenis gekregen en daarin betekent het vooral schuldgevoelens over rijkdom en verspilling vertalen in nieuwe regels om de maatschappij als geheel, en de producenten specifiek, te beperken op basis van vage bewijzen en holle veronderstellingen!

 • vandenbrand

  johannes, ze blijven elkaar steunen door een blok te vormen hoe geweldig ze zijn.

 • agratax2

  Thieme is voor Groene Natuur en Dierenwelzijn en daarom verkozen, maar of haar visie ook een sociaal betere wereld betekent, is nog maar de vraag. Voor mij is de vraag ga ik liever dood in een mooie groene wereld of leef ik liever in een wat minder fraaie werled waar wrede heerst en geen hongesnoden meer zijn. Mijn keuze is dan eenvoudig liever niet sterven in schoonheid, maar leven in de meest optimaal mogelijke omstandigheden. De PvdD kiest hier niet voor, want haar keuze zal niet flora en fauna kunnen sparen en tegelijk alle mensen van eten voorzien. Er zal in haar beleid alleen eten zijn voor de rijkeren en de rest zal het moeten blijven uitzoeken zoals ze al eeuwen doen.

 • Hogman1

  Thieme moet maar eens gaan winkelen bij de Lidl en Aldi
  Weet ze gelijk wat 80 procent vd Nederlandse consument koopt cq kan betalen
  Hypocriete groene malloten zijn het

 • Zippie

  Wij van WC eend!

 • Elevage

  groen van jalouzie of van misselijkheid?

 • PetervanKempen


  De inner circle heeft zichzelf weer eens verkozen. Leuke verjaardagsfeetjes die verkiezingen, waarbij de gelijkgezinden elkaar een lauwerkrans omhangen. Stakkers.

 • joannes

  Wie de Media bezit bepaalt de regels van het spel is de wrange ervaring! 

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.