Home

Nieuws

Nieuwe opleidingen voor melkvee- en varkenshouderij

HAS Hogeschool en Flynth Adviseurs starten ook 'Bedrijfskunde voor de Melkveehouderij' en 'Bedrijfskunde voor de Varkenshouderij'.

In navolging van de nieuwe bedrijfsopleiding 'Bedrijfskunde voor de Tuinbouw' biedt HAS Hogeschool deze opleiding vanaf oktober 2015 ook aan voor ondernemers en bedrijfsleiders in zowel de varkens- als de melkveehouderij. HAS Hogeschool krijgt daarmee twee nieuwe bedrijfsopleidingen: 'Bedrijfskunde voor de Melkveehouderij' en 'Bedrijfskunde voor de Varkenshouderij'. De opleidingen zijn in samenwerking met Flynth adviseurs en accountants.

In de opleidingen staan de thema's schaalvergroting, smart farming, overheidsbeleid, de veranderende wereldmarkt en in de melkveehouderij de afschaffing van het melkquotum centraal.

Of registreer je om te kunnen reageren.