Home

Nieuws

John Smit algemeen directeur Agrifirm Plant

Apeldoorn - De hoofddirectie van de Koninklijke Agrifirm Group heeft John Smit (48) benoemd als algemeen directeur bij Agrifirm Plant.

John Smit start zijn werkzaamheden bij Agrifirm Plant vanaf 7 april en volgt hiermee de positie op van Drees Beekman die tot mei 2014 als algemeen directeur bij Agrifirm Plant verantwoordelijk was. In de tussenliggende periode is de dagelijkse leiding waargenomen door adjunct directeur Vincent Roelofs.

Smit heeft de opdracht om samen met het management en de medewerkers de marktpositie van Agrifirm Plant verder uit te bouwen.

Smit is in diverse marketing-, sales- en managementfuncties werkzaam geweest bij Nutricia, L'Oréal, Unilever, Quest International en Fromageries Bel. De laatste drie jaar was hij werkzaam bij de Westland Kaas Groep als directeur Sales Marketing en R&D.

Of registreer je om te kunnen reageren.