Home

Nieuws 2 reacties

FAO-plan voor bestrijding honger Latijns-Amerika

Rome – De Wereldvoedselorganisatie FAO heeft een plan ontwikkeld voor de bestrijding van ondervoeding in Latijns-Amerika en de Caraïben.

Landen moeten wat betreft de FAO op nationaal en regionaal niveau strategieën coördineren, met bijzondere aandacht voor de positie van de vrouw. Daarnaast moeten ze schoolvoedingsprogramma's uitbreiden en verbreden van het bestrijden van honger naar obesitas, beleid maken om gevolgen van klimaatverandering te beperken en de toegang tot veilig en voedzaam voedsel verzekeren. Directeur-generaal José Graziano da Silva presenteerde het plan bij een conferentie in Costa Rica.

Laatste reacties

  • agratax2

    Honger in landbouw producten exporterende landen. Wat is er fout gegaan in deze wereld?

  • agro1

    atax; das Kapital und der Staat. sonst nichts.

Of registreer je om te kunnen reageren.