Home

Nieuws

Directeur Oosthof op non actief

Neede – Jurgen van Leuteren, directeur van Dierenartsenpraktijk de Oosthof, staat op non-actief vanwege een arbeidsconflict.

Over de achtergrond  van het conflict willen de betrokken partijen niets kwijt. "Wellicht is de situatie over een week anders, daarom ga ik niet in op de achtergrond", aldus Oosthof-dierenarts Johan Kamp. De Oosthof is een samenwerkingsverband tussen drie dierenartsenpraktijken in Oost-Nederland: Gelre dierenartsen, dierenartsenpraktijk de Hagmolen en dierenkliniek Hellendoorn-Nijverdal. In totaal zijn er 35 dierenartsen werkzaam. De Oosthof telt 20 vennoten waar Jurgen van Leuteren er één van is. Van Leuteren zelf verwacht dat het conflict tussen hem en de andere vennoten wordt opgelost.

Of registreer je om te kunnen reageren.