Home

Nieuws

Nieuwe directietopman voor Westfleisch

Münster - Vleescoöperatie Westfleisch heeft een opvolger gevonden voor de over een jaar met pensioen vertrekkende langjarige directievoorzitter Helfried Giesen.

De raad van toezicht heeft ingestemd met de benoeming van Christian Leding, die de functie van Giesen overneemt per 1 januari 2016. Leding kan zich per 1 september volgend jaar gaan voorbereiden op het directievoorzittersschap, als hij gaat fungeren als Giesens plaatsvervanger. De 49-jarige jurist Leding werkt bij Westfleisch sinds 2004, eerst als chef distributie en sinds 2009 als zakelijk leider van de vestiging Fleischcenter Coesfeld. Daarnaast verrichte hij in het concern werkzaamheden als exportleider voor de EU-12 en sinds 2012 ook als algemeen gevolmachtigd leider van de vestiging Erkenschwick.

Of registreer je om te kunnen reageren.