Home

Foto & video

Bieten rooien in april en fanmail voor een veehouder

Bieten nu pas van het land, fanmail voor een veehouder, trekker onder de auto en andere nieuwsfoto's van de afgelopen week.

Foto

 • Wildervank - Bieten rooien in april! Dat gebeurde deze week in Wildervank (Gr.). Een nat perceel bleef vorig najaar zitten. Door de zachte winter zijn ze niet kapotgevroren. Maar voor er aardappelen in kunnen, moesten ze er toch uit. Loonbedrijf Stevens rooide ze afgelopen week. De oogst gaat naar een vergister. <em>Foto: Koos van der Spek</em>

  Wildervank - Bieten rooien in april! Dat gebeurde deze week in Wildervank (Gr.). Een nat perceel bleef vorig najaar zitten. Door de zachte winter zijn ze niet kapotgevroren. Maar voor er aardappelen in kunnen, moesten ze er toch uit. Loonbedrijf Stevens rooide ze afgelopen week. De oogst gaat naar een vergister. Foto: Koos van der Spek

 • Nijmegen - Vleesveehouder Johan den Hartog in Nijmegen vond donderdagochtend een brief van een vrouwelijke 'fan' in zijn brievenbus. Een pendelende dame wordt vrolijk van de koeien en kalfjes in de wei en de boerderijgeuren. "Goedemorgen beste boer. Iedere morgen fiets ik, onderweg van Elst naar Nijmegen, langs uw boerderij en daar word ik altijd heel gelukkig van de lekkere geur, maar voor als ik de koeien samen met hun kalfjes in de wei zie liggen en lopen; dat zie je niet meer zo vaak. Ik vond het leuk u dat even te laten weten".</p>
<p><em>Foto: Vidiphoto</em>

  Nijmegen - Vleesveehouder Johan den Hartog in Nijmegen vond donderdagochtend een brief van een vrouwelijke 'fan' in zijn brievenbus. Een pendelende dame wordt vrolijk van de koeien en kalfjes in de wei en de boerderijgeuren. "Goedemorgen beste boer. Iedere morgen fiets ik, onderweg van Elst naar Nijmegen, langs uw boerderij en daar word ik altijd heel gelukkig van de lekkere geur, maar voor als ik de koeien samen met hun kalfjes in de wei zie liggen en lopen; dat zie je niet meer zo vaak. Ik vond het leuk u dat even te laten weten".

  Foto: Vidiphoto

 • Mariaposching (D.) - Deze trekker raakte te water in de Donau, toen hij van een veerpont afreed. Hij wordt hier het water uitgetakeld.</p>
<p><em>Foto: ANP/EPA</em>

  Mariaposching (D.) - Deze trekker raakte te water in de Donau, toen hij van een veerpont afreed. Hij wordt hier het water uitgetakeld.

  Foto: ANP/EPA

 • Winterswijk - Dit kan er gebeuren als een personenwagen tegen een trekker botst.</p>
<p><em>Foto: ANP</em>

  Winterswijk - Dit kan er gebeuren als een personenwagen tegen een trekker botst.

  Foto: ANP

 • Winterswijk - In de auto zat één persoon. Deze is door de brandweer uit de auto gehaald en met de traumahelikopter afgevoerd.</p>
<p><em>Foto: ANP</em>

  Winterswijk - In de auto zat één persoon. Deze is door de brandweer uit de auto gehaald en met de traumahelikopter afgevoerd.

  Foto: ANP

 • Ruurlo - Een drama heeft zich afgespeeld in Ruurlo. op een varkenshouderijbedrijf zijn 400 dode varkens gevonden. De veehouder zat waarschijnlijk in financiële nood. De NVWA stelt een onderzoek in naar de toedracht.</p>
<p><em>Foto: GinoPress</em>

  Ruurlo - Een drama heeft zich afgespeeld in Ruurlo. op een varkenshouderijbedrijf zijn 400 dode varkens gevonden. De veehouder zat waarschijnlijk in financiële nood. De NVWA stelt een onderzoek in naar de toedracht.

  Foto: GinoPress

 • India - Handwerk bij de tarweoogst in India, die plaatsvindt in de periode maart tot mei. De Punjab is de belangrijkste tarweproducent van het land.</p>
<p><em>Foto: ANP</em>

  India - Handwerk bij de tarweoogst in India, die plaatsvindt in de periode maart tot mei. De Punjab is de belangrijkste tarweproducent van het land.

  Foto: ANP

 • India - Runderen lopen door een gortdroog perceel in de buurt van de Indiase stad Allahabad. 330 miljoen mensen lijden onder de droogte in India, heeft de regering bekendgemaakt.</p>
<p><em>Foto: ANP</em>

  India - Runderen lopen door een gortdroog perceel in de buurt van de Indiase stad Allahabad. 330 miljoen mensen lijden onder de droogte in India, heeft de regering bekendgemaakt.

  Foto: ANP

 • Birma - Ouderwetse landbouwmethoden in Birma. Ossen ploegen een rijstveld. 60% van de bevolking van het land werkt in de landbouw.</p>
<p><em>Foto: ANP</em>

  Birma - Ouderwetse landbouwmethoden in Birma. Ossen ploegen een rijstveld. 60% van de bevolking van het land werkt in de landbouw.

  Foto: ANP

 • Ingolstadt (D.) - De Duitse bondskanselier Angela Merkel toost met landbouwminister Christian Schmidt (l.) ter viering van het vijfhonderdjarig bestaan van het reinheitsgebot voor bier in Ingolstadt.</p>
<p><em>Foto: ANP</em>

  Ingolstadt (D.) - De Duitse bondskanselier Angela Merkel toost met landbouwminister Christian Schmidt (l.) ter viering van het vijfhonderdjarig bestaan van het reinheitsgebot voor bier in Ingolstadt.

  Foto: ANP

 • HERVELD - In een wirwar van bloesemtakken proberen fruitteler Toon Vilier en zijn snoeimaat Theo Meurs (foto) maandag dode takken te verwijderen uit de pruimenbomen. De oude bomen moeten ieder jaar flink uitgedund worden om nog een goede oogst aan wijnpruimen te kunnen geven. De gepensioneerde 78-jarige Meurs heeft de bomen nog helpen planten en is al 55 jaar in de fruitteelt werkzaam.</p>
<p><em>Foto: Vidiphoto</em>

  HERVELD - In een wirwar van bloesemtakken proberen fruitteler Toon Vilier en zijn snoeimaat Theo Meurs (foto) maandag dode takken te verwijderen uit de pruimenbomen. De oude bomen moeten ieder jaar flink uitgedund worden om nog een goede oogst aan wijnpruimen te kunnen geven. De gepensioneerde 78-jarige Meurs heeft de bomen nog helpen planten en is al 55 jaar in de fruitteelt werkzaam.

  Foto: Vidiphoto

Of registreer je om te kunnen reageren.