Home

Foto & video 3 reacties

Boeren houden het koel

Waarom zou je naar het zwembad gaan als je ook zelf voor verkoeling kunt zorgen? Met een haspel, ronde balen en een rol kuilplastic, kom je een heel eind. Boeren bedenken tijdens de huidige hittegolf allerlei creatiefs om niet oververhit te raken en stuurden Boerderij alvast enkele foto’s. Meer koele foto’s zijn welkom bij Margreet.welink@reedbusiness.nl o.v.v ‘Hitte.’

Foto

 • Thijs en Wout Keunen uit Helenaveen (NB) hadden zo hun eigen ideeën over het gebruik van de groencontainer. De aardappelschillen moeten voorlopig maar op de composthoop want deze creatieve jongens  gebruiken de bakken voorlopig als stand-up zwembad. Viva la zomer op Costa del Keunen!

  Thijs en Wout Keunen uit Helenaveen (NB) hadden zo hun eigen ideeën over het gebruik van de groencontainer. De aardappelschillen moeten voorlopig maar op de composthoop want deze creatieve jongens  gebruiken de bakken voorlopig als stand-up zwembad. Viva la zomer op Costa del Keunen!

 • Jasper keeps it cool. Jasper Groot Koerkamp, van educatieboerderij 't Velder in Harfsen (Gld.), maakte zijn eigen privézwembad van ronde balen en landbouwplastic.

  Jasper keeps it cool. Jasper Groot Koerkamp, van educatieboerderij 't Velder in Harfsen (Gld.), maakte zijn eigen privézwembad van ronde balen en landbouwplastic.

 • Met behulp van de beregeningsinstallatie liet Jasper het zwembad vol lopen en ging toen subiet kopje onder. Het water is een beetje verkleurd door het ijzer maar daarom is het niet minder koel.

  Met behulp van de beregeningsinstallatie liet Jasper het zwembad vol lopen en ging toen subiet kopje onder. Het water is een beetje verkleurd door het ijzer maar daarom is het niet minder koel.

 • De jongelui uit de omgeving van Teuge komen graag samen bij hun keet De Panlat. Samen een biertje drinken is al leuk, samen zwemmen nog veel leuker. Vele handen maken licht werk en dus stond er in no time een privépoel.

  De jongelui uit de omgeving van Teuge komen graag samen bij hun keet De Panlat. Samen een biertje drinken is al leuk, samen zwemmen nog veel leuker. Vele handen maken licht werk en dus stond er in no time een privépoel.

 • Met de tuinslang zijn de jongens van De Panlat wel even zoet voor het zwembad vol is. Wellicht heeft iemand nog ergens een giertank staan en komt even een tankje water brengen?

  Met de tuinslang zijn de jongens van De Panlat wel even zoet voor het zwembad vol is. Wellicht heeft iemand nog ergens een giertank staan en komt even een tankje water brengen?

Laatste reacties

 • pinkeltje


  Lijkt me trouwens nog niet zo eenvoudig om op eigen kracht weer zo'n groencontainer uit te komen? Maar hopen dat ongelukken de pret niet teveel bederven. 

 • ed12345


  ik denk dat ze toch liever geduld hebben met de tuinslang dan hulp van de giertank

  Margreet  Hier het melktransport bedrijf brengt gratis water bij hun klanten boeren voor zwembaden

 • Melkveehouder Wim Friesland.


  @ # 2 Ed12345: Alleen maar gratis zwembadwater brengen? Nou, hier in Nederland zouden de retail-/winkelketens er een riante catering bij kunnen verzorgen, zoveel wordt er over de ruggen van boeren verdiend. ( En de agrosector maar zwetsen dat 'de landbouw', de kurk is waar de Nederlandse economie op drijft).

Of registreer je om te kunnen reageren.