Home

Foto & video 1759 x bekeken

Landbouwnieuws in beeld: week 51

Een wereldwijde selectie van agrarische nieuwsfoto’s van deze week.

Foto

 • Brussel – Demonstratie tegen de onderhandelingen over het transatlantische vrijhandelsverdrag TTIP, vrijdag in Brussel. Organisator was de Belgische alliantie D19-20, waar ook boeren bij zijn betrokken.

  Brussel – Demonstratie tegen de onderhandelingen over het transatlantische vrijhandelsverdrag TTIP, vrijdag in Brussel. Organisator was de Belgische alliantie D19-20, waar ook boeren bij zijn betrokken.

  Foto: ANP
 • Schoonrewoerd - Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid bekijkt de kazen in kaasfabriek Bel Leerdammer. Samen met ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid Mirjam Sterk bracht hij maandag een werkbezoek aan deze locatie, waar zij hun werkgelegenheidsplan in de levensmiddelenindustrie presenteerden.

  Schoonrewoerd - Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid bekijkt de kazen in kaasfabriek Bel Leerdammer. Samen met ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid Mirjam Sterk bracht hij maandag een werkbezoek aan deze locatie, waar zij hun werkgelegenheidsplan in de levensmiddelenindustrie presenteerden.

  Foto: ANP
 • Rotterdam - Een megakoe, onderdeel van een actie van Milieudefensie, staat pal voor de nieuwe Markthal in Rotterdam tijdens de presentatie van jaarcijfers van het Convenant Weidegang. Het convenant is een samenwerkingsverband van bedrijven, overheid en maatschappelijke organisaties, die als doel hebben de koe in de wei te houden.

  Rotterdam - Een megakoe, onderdeel van een actie van Milieudefensie, staat pal voor de nieuwe Markthal in Rotterdam tijdens de presentatie van jaarcijfers van het Convenant Weidegang. Het convenant is een samenwerkingsverband van bedrijven, overheid en maatschappelijke organisaties, die als doel hebben de koe in de wei te houden.

  Foto: ANP
 • Privas – Franse schapen- en geitenhouders protesteren tegen de verplichting hun dieren te voorzien van een elektronische chip.

  Privas – Franse schapen- en geitenhouders protesteren tegen de verplichting hun dieren te voorzien van een elektronische chip.

  Foto: ANP
 • Hanoi – De Vietnamese akkerbouwer Nguyen Huu Binh verzamelt de ratten die hij gevangen heeft in vallen. De dagvangst bedraagt tien kilo. De ratten beschadigen de rijstoogst. De ratten worden soms opgegeten.

  Hanoi – De Vietnamese akkerbouwer Nguyen Huu Binh verzamelt de ratten die hij gevangen heeft in vallen. De dagvangst bedraagt tien kilo. De ratten beschadigen de rijstoogst. De ratten worden soms opgegeten.

  Foto: ANP
 • Afghanistan – Vrouwen verzamelen saffraankrokussen op een veld in Herat in Afghanistan. De teelt van saffraan is erg bewerkelijk. In deze streek werken 6.000 mensen in de saffraanteelt, op 325 hectare. De productie wordt geëxporteerd naar verschillende landen. De foto is genomen in november.

  Afghanistan – Vrouwen verzamelen saffraankrokussen op een veld in Herat in Afghanistan. De teelt van saffraan is erg bewerkelijk. In deze streek werken 6.000 mensen in de saffraanteelt, op 325 hectare. De productie wordt geëxporteerd naar verschillende landen. De foto is genomen in november.

  Foto: ANP
 • Hanoi – Een vrouw is bezig met de oogst van groenten in de buurt van Hanoi, Vietnam.

  Hanoi – Een vrouw is bezig met de oogst van groenten in de buurt van Hanoi, Vietnam.

  Foto: Reuters
 • Lizavetin – Een medewerker van het bedrijf van Dmitry Krylov in Lizavetin, ten zuidwesten van Minsk, voert een lange rij melkgeiten. Het bedrijf is een van de weinige bedrijven in Wit-Rusland die op grote schaal melkgeiten houden voor de fokkerij en de productie van geitenkaas. Het levert sinds dit najaar aan Rusland, maar door de val van de roebel staan de marges zwaar onder druk.

  Lizavetin – Een medewerker van het bedrijf van Dmitry Krylov in Lizavetin, ten zuidwesten van Minsk, voert een lange rij melkgeiten. Het bedrijf is een van de weinige bedrijven in Wit-Rusland die op grote schaal melkgeiten houden voor de fokkerij en de productie van geitenkaas. Het levert sinds dit najaar aan Rusland, maar door de val van de roebel staan de marges zwaar onder druk.

  Foto: Reuters

Of registreer je om te kunnen reageren.