Home

Achtergrond

Helma Lodders

De liberale Helma Lodders is dé landbouwvrouw van regeringspartij VVD. Daarmee is ze voor de agrarische sector een belangrijk persoon, maar niet altijd gemakkelijk.
Helma Lodders

Lodders trekt aan veel touwtjes, maar voor de sector niet altijd de goede. Haar standpunt tegen fosfaatrechten kon ze bijvoorbeeld niet langer handhaven, wat haar geloofwaardigheid en vertrouwen bij de kiezer niet ten goede is gekomen. Haar strijd tegen de veelheid van regels kan op meer instemming rekenen.

Hoewel niet steeds even handig, krijgt Lodders lof van haar partij. Dat heeft niet alleen of enkel te maken met landbouwzaken. Ze kreeg mede door haar inzet op het zware pensioenendossier een hoge plaats op de kandidatenlijst voor de verkiezingen in maart 2017.

Terug naar de publiekspeiling

Of registreer je om te kunnen reageren.