Akkerbouw

Nieuws 7192 x bekeken 4 reacties

Potato Europe woensdag 13 september afgelast vanwege slecht weer

De aardappelmanifestatie Potato Europe en het Pieperfestival gaan woensdag 13 september niet door.

Alle activiteiten zijn afgelast vanwege het zeer slechte weer dat wordt verwacht. Volgens de organisatie is het besluit genomen in overleg met de gemeente Noordoostpolder. Beide evenementen vinden plaats in tenten op een terrein in Emmeloord. De organisatie vindt dat vanwege de verwachte weersomstandigheden de veiligheid van bezoekers en standhouders niet kan worden gegarandeerd.

Mogelijk avondprogramma Pieperfestival

Het Pieperfestival bekijkt nog of het avondprogramma op woensdag wel doorgang kan vinden. De organisatie van Potato Europe verwacht dat op donderdag 14 september de activiteiten wel doorgaan, maar houdt nog een slag om de arm.

Potato Europe wordt ieder jaar afwisselend gehouden in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Vier jaar geleden had de Nederlandse editie ook al last van slecht weer. Toen zijn door de vele regen de rooidemonstraties afgelast.

Laatste reacties

 • Peerke1

  Wa n watjes.

 • info36

  Vorig jaar in Frankrijk was het 30 graden. ook niet lekker.

 • alco1

  Veiligheid voor alles en het lijkt er echt op dat het hommeles wordt morgen met het weer.

 • koestal

  waar zou dit gehouden worden ?

Of registreer je om te kunnen reageren.