Akkerbouw

Nieuws 8512 x bekeken

CEO Huybrechts vertrekt bij Farm Frites

Oudenhoorn – Guy Huybrechts is weg bij aardappelverwerker Farm Frites.

Huybrechts begon anderhalf jaar gelden als CEO Europe van het bedrijf. Zolang er geen overeenstemming tussen Huybrechts en Farm Frites is bereikt over de voorwaarden, doet het bedrijf geen uitspraken over de reden van het vertrek.

Inkoopdirecteur Leon Boer geeft wel aan dat er drie maanden geleden al een nieuwe commercieel directeur is aangesteld. "CEO Europe was een combinatiefunctie. Met het aanstellen van een commercieel directeur hebben we dat deel eraf gehaald. Zodra dit met Huybrechts is afgehandeld, zoeken we naar een nieuwe CEO voor alle overige taken. Intussen verdelen we deze onder de directie."

Farm Frites is volledig eigendom van de familie De Bruijne in Oudenhoorn. Het bedrijf werd in 1971 opgericht door Gerrit de Bruijne en is nu in handen van zoon Piet. Farm Frites behoort tot de grootste fritesproducenten ter wereld.

Of registreer je om te kunnen reageren.