hogere varkensgezondheid
homeprogrammasprekersinnovatieprijspartnersdierenartsensessielocatiecotnactaanmelden

hogere varkensgezondheidOp dinsdag 19 januari 2016 organiseren PIC Nederland, Coppens Diervoeding en Boerderij voor de 10e keer het Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid. Het thema van deze editie is kwaliteit in de keten. Om diergezondheid te vergroten, is het immers nodig dat alle schakels in de keten samenwerken. Dat moet uiteindelijk resulteren in een kwalitatief hoogstaand eindproduct dat zo goed mogelijk aansluit bij de wens van de consument.

Ook in de keten zelf is winst te boeken doordat er wordt samengewerkt rondom het thema kwaliteit en diergezondheid. Een vleesvarken brengt alleen geld op als het dier van geboorte tot slacht gezond is en voldoet aan de juiste specificaties. Diverse sprekers van gezaghebbende ketenspelers tot collega-varkenshouders gaan in op dit thema. U bent van harte welkom in de evenementenhal in Venray om informatie in te winnen en mee te praten over dit thema. Bekijk hier het complete programma.

10 jaar innovatieprijs Varkensgezonder produceren
Tijdens het praktijksymposium zal ook de Innovatieprijs Varkens gezonder produceren voor de 10 de keer worden uitgereikt.  Vorig jaar won varkenshouder Erik Stegink van Piggy’s Palace de innovatieprijs. Wie wint hem dit jaar? Stem nu op uw favoriet!

line

boerderij 100 jaar
BOERDERIJ TRAKTEERT
Boerderij bestaat 100 jaar. Om dit met u te vieren bieden wij u als abonnee en varkenshouder de mogelijkheid dit evenement gratis te bezoeken. Bent u werkzaam in de agribusiness? Dan krijgt u 50% korting op de commerciële entreeprijs.
 
Varkenshouder
en Boerderij abonnee
Gratis toegang (t.w.v. € 50,-)

MET KORTINGSCODE
X7A21741D9F7AE8E7

aanmelden-mv
Agribusiness
en Boerderij abonnee
50% korting € 99,50 (i.p.v. €199,-)

MET KORTINGSCODE
X9A41DDBB1B5078F7

aanmelden ab

lijn

footer

VIP-Sponsors:
Meat friends van dun hipra

Ster-sponsors:
impex boehringer preferent ki merialdlv advies trouw nutrition de varkenspraktijk

Begunstigers:
exitus kanters roba schippers inve ab brabant triple air